Jälgi meid

PERSOON

MITMEL ALAL ANDEKAS | Anni võtab kirega nii jooksu kui matemaatikat

Emmaste ja Käina vahel sõites võib üsna tihti kokku sattuda jooksjaga. Kui just ei ole karm pakane. Esmalt hakkab juba kaugelt silma paistma jooksurütmis hüplev hele pats ja seejärel sportlikult väsinud nägu. Kui tõstad autoroolis käe, siis suure tõenäosusega lehvitab ta sulle vastu.

Matemaatikaõpetajana murrab Anni enda sõnul müüte, et aine on raske ja ebavajalik. | Eike Meresmaa

Anni Kingsepp (34) on Hiiumaa rekordiomanik naiste maratonijooksus. Vähem kui kümneaastase treeninguga on ta jõudnud Eesti naiste kõigi aegade edetabelis 70. kohale. Selleks peab jooksma ajaga 3 tundi 9 minutit ja 46 sekundit. Praegu on Anni elu vormis ja plaan oli nädal tagasi Tallinna maratonil veelgi kiiremini joosta. Paraku jäi 50 sekundit puudu. Ilm oli palavavõitu. Või nagu Anni naerdes ütleb, et talle piisab juba ainuüksi teadmisest, et ilm on palav. Kõik hakkab mõtlemisest. 

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

SISUTURUNDUS

Auto kingitusena on üldiselt suur asi olenemata pere jõukusest. Autoga kingitakse suur vastutustunne ning tihti on see oluline etapp täiskasvanud elu alustamisel.

SPORT

Hiiumaa 63. karikavõistlus toimus möödunud nädalavahetusel Ristna-Kalana metsades ja korraldas Hiiumaa Orienteerujate Klubi.

ARVAMUS

Sügis on käes. Lause, mis ei taha üle mo sõrmede, huulte tulla.

SUVI

Sel nädalavahetusel toimub Hiidlaste Sügislaat ja ringreis Hiiumaa ühistulise kaubanduse ajaloo tutvustamiseks.