Jälgi meid

SPORT

TUBLI TULEMUS | Hiiumaa orienteerujatele Eesti meistrivõistlustelt kuus medalit

Nädalavahetusel peeti Eesti meistrivõistlused orienteerumises Viljandimaal Küti metsas. Maastik pakkus vahelduva kõrguste vahedega mitmekesiseid pinnavorme ning väga erineva läbitavusega metsa ja raiesmikke.

Suuremõisa lasteaia lapsed koos kasvatajatega peale orienteerumist. | Erakogu

430 osavõtjat selgitasid Eesti meistreid vanuseklassides naised, mehed 14 kuni 80 ja vanemad. Tavarajal tulid Eesti meistriteks Mia Esta N14 klassis, võites teise koha ees 11 minutiga, Maria Eller N20, Elo Saue N50 ja Toivo Saue M75 klassis. Noorte ja veteranide teatevõistlusel võitis HOK-i meeskond koosseisus Toomas Mast, Toivo Saue, Allar Padari M55-60 klassis hõbemedali. N18-20 klassis tulid meie neiud Mia Esta, Kätlin Mast ja Maria Eller pronksmedalile. Eesti meistrivõistlustele sõitu toetasid AS Jetoil ja Hiiumaa Spordiliit.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

SPORT

Nii kohalike kui naabersadamate purjetajate seas populaarne Sõru regatt on paljudel kalendris hooaja lõpetamisena, peale mida sõidetakse koju, pakitakse paadid ja jäädakse uut hooaega...

UUDISED

Internetti kasutab 92,9% Eesti leibkondadest, sotsiaalmeedia on järjest populaarsem. Hiiumaa on internetikasutuses pigem pingereas tagapool.

UUDISED

Suur oli tänahommikuste lennureisijate üllatus, kui Kärdlast startinud lennuk ei keeranud nina mitte Tallinna vaid Kuressaare poole.