Jälgi meid

SPORT

HIIUMAA RATTANÄDALAVAHETUS | Kõigile lastele ja noortele osalemine tasuta

Oktoobri esimesel nädalavahetusel toimub Hiiumaa Rattanädalavahetus, mis tähistab oma kümnendat juubelit. Võistlussõidud, elamussõidud ja lastesõidud toimuvad kahel päeval – reedel, 4. oktoobri õhtul Emmastes ja laupäeval, 5. oktoobril Palukülas.

Eelmise aasta Rattanädalavahetus. | Kaja Hiis-Rinne

Tasuta elamussõidus ja võistlussõidus osalemise pileteid saab lunastada 7. septembrist 30. septembrini. Hiljem ning kohapeal soodustus enam ei kehti. Pileti lunastamiseks tuleb noor eelregistreerida rattanädalavahetus.ee veebilehel meelepärasele distantsile kasutades sooduskoodi “NOOR”. Lastesõitudele pole eelregistreerimine vajalik – tuleb lihtsalt õigel ajal olla stardijoonel. Korraldajad tuletavad meelde, et kiivri kandmine on kohustuslik. 

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

ELU

Hiiumaal ei pane tähelegi, kui kellelgi saare kirjaga pusa seljas. Välismaal on aga teised lood.

UUDISED

Kärdla osavalla välja kuulutatud Teabemaja esimese korruse rendihankele pakkumise tegi OÜ Realiseerimiskeskus. Leping hanke võitjaga on sõlmimisel ja ruumid antakse rentnikule üle 1. novembrist.

UUDISED

Hiiumaa vallavolikogu istung toimub 19. septembril algusega kell 15.00 Kärdlas.

UUDISED

Mitu arvamusliidrit on käinud välja mõtte, et Suuremõisa lossi võiks kolida Hiiumaa vallavalitsuse. Vallanem Hergo Tasuja märkis tehtud sotsiaalmeedipostituses, et kuna Riigimaja ehitamine on...