Jälgi meid

TEEMA

ORIENTEERUJAD | Justkui uus hiidlaste selts

Hiiumaa orienteerujad peavad neljapäevakuid juba 47 aastat. Hiljuti peeti neljapäevak Lõimastus ja see oli juba 1029. kord sel viisil kokku saada.

Noorte orienteerujate Karli, Rasmuse ja Martini lõppajad jäid üheksa sekundi piiresse, aga ikka oli huvitav tulemusi võrrelda. | Kati Vooglaid Kukk

Esimesed Lõimastu metsa tehtud rajale minejad olid registreerumislaua ääres kohal pisut enne kui orienteerumispäevaku algus välja oli kuulutatud. Nagu ikka neljapäeviti, aprilli lõpust kuni septembri keskpaigani, on algus kell 17.  

Veel lugemist:

UUDISED

Hiiumaa aasta õppija Piret Rajaveer (42) tundis ühel hetkel, et pooleli jäänud põhiharidus takistab elus edasi jõudmist ning jätkas kunagi katkenud teed.

UUDISED

TS Laevad on 2024. aastaks planeerinud kahe parvlaeva hooldustööd dokis, nendest esimene on juba toimunud ning Saaremaa liini parvlaev Tõllu suuremad värvi- ja hooldustööd...

UUDISED

Tiina Tantsustuudio põhirühmades alustas sel aastal 74 tantsijat, lisaks kaheksa naisvõimlejat, 15 line-tantsulist ning umbes sada last ettevalmistusrühmades.

UUDISED

Kärdla trummide remont edeneb plaanipäraselt ja täna avati liikluseks neist kaks.