Jälgi meid

SUVI

KUHU MINNA | Emmastes saab päriselt maatööd mekkida

Põllul töötavaid masinaid ja karjamaal söövaid loomi näeb iga möödamineja, aga milline see maaelu tegelikult on, seda teavad vist vähesed.

Eelmise aasta Põllupäeval hakkas silma, et Hiiumaal on juba hulk noori talunikke, kes esitlusele ka lapsed kaasa võtsid. | Harda Roosna

Messidel näidatakse põhiliselt masinaid, nagu väljanäitusel, aga me teeme traktoritega põllul ka tööd ja õhtul on arutelu, kus saab sõna võtta igaüks, kes soovib,“ sõnas ettevõtmise korraldaja Joosep Niit. Ta lisas, et seega toovad nad maatööd inimestele lähemale. Oodatud on kõik, kellel huvi, ja uudistamist jätkub terveks päevaks,“ sõnas ta. Niit rääkis, et ka lapsed on oodatud, sest näevad nii masinaid kui loomi ja ka külalisi Lottemaalt. 

Veel lugemist:

UUDISED

Hiiumaa aasta õppija Piret Rajaveer (42) tundis ühel hetkel, et pooleli jäänud põhiharidus takistab elus edasi jõudmist ning jätkas kunagi katkenud teed.

UUDISED

TS Laevad on 2024. aastaks planeerinud kahe parvlaeva hooldustööd dokis, nendest esimene on juba toimunud ning Saaremaa liini parvlaev Tõllu suuremad värvi- ja hooldustööd...

UUDISED

Tiina Tantsustuudio põhirühmades alustas sel aastal 74 tantsijat, lisaks kaheksa naisvõimlejat, 15 line-tantsulist ning umbes sada last ettevalmistusrühmades.

UUDISED

Kärdla trummide remont edeneb plaanipäraselt ja täna avati liikluseks neist kaks.