Jälgi meid

SUVI

UITAJA | Kulgedes kihilises Kärdlas

Kas Kärdla ammuilma risti-põiki läbi käidud või pole sa veel jõudnud võtta aega, et jalutada, rattaga kruiisida meie aedlinnas? Kärdla suudab üllatada – pakkuda hetki ja vaateid, millest esmapilgul ehk üle või mööda või ümber vaadatakse. 

Iseenda Kärdlas uitamisi, olgu need päris või kujutletavad, alustan alati vana elektrijaama tagant. Seal asub üks Kärdla trummidest, mille salamisi enda omaks olen kuulutanud. Trummi nimetus on laen rannarootsi keelest (trumma), mida kasutati tähistamaks silda, mis ületatav vankriga.

Lisa kommentaar

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Veel lugemist:

POLITSEI

Suvel, mil Hiiumaal on palju külalisi, suureneb kihutajate arv. Endiselt leiavad aset ka praamile kiirustamised. Pühapäeval, 7. juulil kella 17.05 ajal mõõtis politsei Heltermaa-Kärdla-Luidja...

UUDISED

3. juulil müüdi enampakkumisel kaks endise Ristna ilmajaama kinnistut Kalana külas, mis seni kuulusid Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsile. Tehingud peaks toimuma 30 päeva jooksul. 

UUDISED

Rahvasuu ütleb, et päev on korda läinud, kui saad teada või õpid midagi uut. Laupäeval tähistati Kassari haridusseltsi eestvedamisel Laisma tammi ehitamise 160. aastapäeva....

GALERIID

Laupäeval, 6. juulil sai publik Viscosa Kultuuritehase laval näha ansamblit Kosmikud.