Connect with us

Uudised

Järgmine põnev jalgpallilahing

Hiiumaa ühendatud jalgpalliklubi (HÜJK) Emmaste ja Kärdla linnameeskond peavad laupäeval, 29. juunil algusega kell 17 Kärdla staadionil sõpruskohtumise.
HÜJK Emmaste esindaja Jaak Prints rääkis, et juba paar aastat on omavaheline sõpruskohtumine meeskondade esindajate vahel jutuks tulnud, nüüd avanes võimalus tegudeni jõuda. “Mõtteliselt võiks seda kohtumist nimetada pärishiidlaste ja hingelthiidlaste mõõduvõtuks – kuigi praeguseks pole HÜJK Emmaste koosseisus ühtki niiöelda puhast hiidlast, on nii mõnelgi meie mängijal Hiiumaaga lähedane side,” ütles Prints.
Sel hooajal on HÜJK Emmaste ja Kärdla Linnameeskond tihedamalt seotud, sest teine on esimese duubelvõistkond. “Nii saab Eesti meistrivõistlustel vajadusel teineteiselt mängijaid laenata,” selgitas Prints. Ta märkis, et nii mõnelgi korral on Emmaste mängijad Kärdlal juba abis käinud ning hooaja algul tehti üheskoos Tallinnas trennigi.
HÜJK Emmaste on vaieldamatult üks Eesti atraktiivsemaid amatöörmeeskondi, kes kahel korral, 2010. ja 2012. aastal võitis nn väikesed karikavõistlused ning kogus mõlemas mängus staadionile märkimisväärse hulga jalgpallisõpru, vastavalt 787 ja 1147 inimest. Ka Kärdlasse lubati rohkesti poolehoidjaid kaasa võtta, loodetavasti on kohal ka Kärdla Linnameeskonna toetajad.

Veel lugemist:

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Arvamus

Kui President Alar Karis 11. oktoobril 2021. aastal ametisse astus, ütles ta oma kõnes: „Minu üheks ideaaliks on tark rahvas.“ Seda kuuldes tundsin, et...