Connect with us

Uudised

Kaibaldi koondisedebüüt õnnestus

BIGBANK
Tartu Bigbanki meeskonnas meistriliiga tasemel võrkpalli mängiv 21aastane Stefan Kaibald tegi möödunud nädalal debüüdi ka rahvuskoondises.
Eesti pidas Euroopa meistrivõistluste (EM) valik-turniiriks valmistudes kolm kontrollmängu Slovakkia koondisega. Rakvere publiku ees teenis kahes kohtumises mänguaega ka Kaibald.
Avamängus vahetati nurgaründaja sisse teises geimis. Kaibaldile jääb debüüt ilmselt hästi meelde, sest kolmandas geimis tegi ta pika serviseeria, millesse mahtus ka kaks serviässa.
Ta alustas servimist seisult 11:10 ja kui lõpuks servivea tegi, näitas tabloo 20:11.
“Vist olen kunagi ka pikemalt servijoone taga olnud – kaks aastat tagasi Selveriga ühes mängus oli kümnene seeria,” meenutas Kaibald, kes enda sõnul jäi mänguga rahule.
Peatreener Gheorghe Cretu sõnul on hiidlasest mängumees nutikas kutt, kes tunneb koondise mängusüsteemi hästi ja Tartus mängides teab täpselt, mida libero Rait Rikberg temalt servi vastuvõtul nõuab. “Tal on hea tehnika, füüsis on kõvasti arenenud,” vahendas volley.ee Cretu kommentaari Kaibaldi kohta.
Debütant ise selgitas, et on koondisega veedetud päevi nautinud ja salamisi loodab pääseda EMturniiri alustava meeskonna koosseisu.
Valikturniiriks valmistuva meestekoondise järgmised kolm kontrollmängu toimuvad reedest pühapäevani
Tallinnas Kalevi spordihallis Soome vastu.
EMile pääsemiseks otsustavaid mänge alustatakse 15. augustil Riias, kus võetakse mõõtu lõunanaabritelt lätlastelt.

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa osavallad müüvad maha vara, mida endal vaja pole. Pakkumisel on nii kortereid, laoruume, elamumaad ja tootmismaad kui ka maatulundusmaad. Eelmisel aastal korraldas Hiiumaa...

Arvamus

Viimase (19.04) Hiiu Lehe juhtkiri tõi välja, et kohaliku omavalitsuse volikogu valimiseni on jäänud poolteist aastat ning näha on, et soovitakse kaaklema hakata. Tagamaa...

Uudised

Kärdla muusikakooli õpilane Arabella Mürk (13) tõi Küprosel korraldatud 6. rahvusvaheliselt muusikaolümpiaadilt pronksdiplomi. Rahvusvaheline muusikaolümpiaad peeti Küprose kuurortlinnas Ayia Napa ning kestis see kolm...

Digileht

Hiiu Leht 23. aprillil Osavallad müüvad edukalt maad Miks võetakse liinidel alt maha madalaid kadakaid? Hiiumaa tüdruk naases Küproselt pronksmedaliga Eurovalimised 2024 | Anti...