Kärdla–Kuressaare ekspressi võiks käima panna küll, arvasid noored saarlased, kes oma kohviku avasid Kärdla bussijaamas. Saarlased olid enda tänavakohvikusse angažeerinud gurmeekoka Martin Tulluse ja pannud ta eriti peeneid burkse tegema. Mustade seesamiseemnetega kukkel ja mahedatel Saaremaa rannaniitudel kasvanud veiselihast pihv koos salatiga moodustasid nii maistva koosluse, et kolme tunniga müüdi 160(!) burgerit. Saaremaa Ekspressi pressiesindaja Liisa Koppel rääkis, et Hiiumaal käivad nad juba kümnendat aastat. Kuna nad on ka ratsutajad, käisid nad algul Kärdla ratsupäevadel võistlemas, mingi hetk avastasid enda jaoks kohvikutepäeva ja nüüd jõudsid oma kohviku avamiseni. “Organiseerimist oli omajagu, aga see, et sõpradega midagi niisugust koos teha, on äge,” kinnitas Koppel.
