Connect with us

Galerii

Saaremaa Ekspress peatus bussijaamas

Harda Roosna
Kärdla–Kuressaare ekspressi võiks käima panna küll, arvasid noored saarlased, kes oma kohviku avasid Kärdla bussijaamas. Saarlased olid enda tänavakohvikusse angažeerinud gurmeekoka Martin Tulluse ja pannud ta eriti peeneid burkse tegema. Mustade seesamiseemnetega kukkel ja mahedatel Saaremaa rannaniitudel kasvanud veiselihast pihv koos salatiga moodustasid nii maistva koosluse, et kolme tunniga müüdi 160(!) burgerit. Saaremaa Ekspressi pressiesindaja Liisa Koppel rääkis, et Hiiumaal käivad nad juba kümnendat aastat. Kuna nad on ka ratsutajad, käisid nad algul Kärdla ratsupäevadel võistlemas, mingi hetk avastasid enda jaoks kohvikutepäeva ja nüüd jõudsid oma kohviku avamiseni. “Organiseerimist oli omajagu, aga see, et sõpradega midagi niisugust koos teha, on äge,” kinnitas Koppel.

Veel lugemist:

Uudised

Kärdla ja Palade kooli õpilased näitasid kõigis kolmes üle maailma tehtavas ainetestis kõrget taset, loodusteaduste testis aga ületasid teadmistega isegi maailma tipus olevaid Singapuri...

Ahto ilmajutud

Olulist lumelisa viimastel päevadel tulnud pole. Järgnevad päevad tulevad talviselt karged. Igatahes paistab see talveidüll selleks korraks tasapisi lõpule jõudvat, kuna uue nädala algul...

Uudised

Kaks kaitseliitlast viidi Hiiumaalt Tallinna haiglasse pärast õppuse Orkaan käigus autoga kraavi sõitmist.

Uudised

Viscosa kultuuritehase eestvedajad ostsid neljapäeval Kõrgessaare mõisa viinaköögi ning jätkavad seal majutusasutuse pidamist, lootes samas, et hoonest saab ka kogukonnakeskus. Hotell Utoopia hakkab omanike...