Connect with us

Galerii

Saaremaa Ekspress peatus bussijaamas

Harda Roosna
Kärdla–Kuressaare ekspressi võiks käima panna küll, arvasid noored saarlased, kes oma kohviku avasid Kärdla bussijaamas. Saarlased olid enda tänavakohvikusse angažeerinud gurmeekoka Martin Tulluse ja pannud ta eriti peeneid burkse tegema. Mustade seesamiseemnetega kukkel ja mahedatel Saaremaa rannaniitudel kasvanud veiselihast pihv koos salatiga moodustasid nii maistva koosluse, et kolme tunniga müüdi 160(!) burgerit. Saaremaa Ekspressi pressiesindaja Liisa Koppel rääkis, et Hiiumaal käivad nad juba kümnendat aastat. Kuna nad on ka ratsutajad, käisid nad algul Kärdla ratsupäevadel võistlemas, mingi hetk avastasid enda jaoks kohvikutepäeva ja nüüd jõudsid oma kohviku avamiseni. “Organiseerimist oli omajagu, aga see, et sõpradega midagi niisugust koos teha, on äge,” kinnitas Koppel.

Veel lugemist:

Uudised

Kaks Kärdla perearsti, doktor Meeli Paesüld (66) ja doktor Lia Prigoda (67) loobuvad praksisest 1. juunil 2023. Perearstil tuleb nimistust loobumisest kuus kuud ette...

In Memoriam

Jõulude ajal lahkus 79. eluaastal raske haiguse järel nimekas Hiiumaa ettevõtja ja ühiskonna­tegelane Mati Nurs. Tema näol kaotas Hiiumaa ühe mõjukama mehe, kes läbi...

Persoon

Kai Kallas (34) töötab Kärdla sadama kail Tareste lahe kaldal. Tema juurde kontorisse pääseb väikesest valgest uksest Yacht Service’i ellingu valges seinas, mida peaaegu...

Ahto ilmajutud

Nagu ka eelnevalt mainitud, siis stabiilset talveilma ei paista ega tule ka see nädal. Küll aga on märke stratosfääri soojenemisest, mis viitab polaarpöörise nõrgenemisele...