Connect with us

Uudised

Mullune võitja Maalinn sai Kärdla mälumängus juba teise võidu

Kärdla mälumängu teise vooru, nagu ka esimese, võitis võistkond Maalinn koosseisus (vasakult) Margit Soone, Krista Luuk, Merle Kääri ja Toomas Põllu.
Maalinn haaras esikoha juba pärast esimest küsimusteplokki, teise ploki järel kadus võistkond korraks esikolmikust ja loovutas esikoha Pühalepa võistkonnale.
Kui mängujuht Jan Ignahhin pärast kolmandat ja neljandat küsimusteplokki kokkuvõtet tegi, oli Pühalepa 32 punktiga esikohal, teist-kolmandat kohta jagasid 29 punktiga Maalinn ja Hiiu Leht.
Viimase küsimusteploki vastas Maalinna võistkond täispunktidele ning läks sellega suveräänselt juhtima. Lõpptulemuseks oli esikolmik: Maalinn 49, Pühalepa 42 ja Hiiu Leht 41 punktiga.
Pühalepa võistkonda kuulusid Hergo Tasuja, Jaanus Rohusaar, Martti-Kristjan Rohusaar ja Tiit Kerves. Hiiu Lehe võistkonnas nuputasid Irina Sarapuu, allakirjutanu, Tapio Vares ja Indrek Roosna.
Tänavusel mälumängul lööb kaasa 17 võistkonda, see on üks enam kui mullu. Võitjad selgitatakse kuue vooruga, mille tulemustest läheb arvesse viis paremat.

Veel lugemist:

Uudised

Hiiumaa jahimehed on rajakaamerate fotode analüüsimisega  jõudnud arusaamisele, et seni arvatud ühe karu asemel, peab neid saarel olema vähemalt kaks. “Meie rahva hulgas on...

Uudised

Juba aprillis hakkas tulema teateid, et Hiiumaa staari staatuses karu on väga liikuv ja läbib pikki teekondi põiki üle saare, kuni mai algul jäädvustas...

Digileht

Hiiu Leht 17.mail Karu jookseb mööda saart nagu pöörane Hiiumaa sai uue piiskopi Hiiu Leht muudab ilmumispäeva ja sagedust Sõdurid päästsid külarahva jalavaevast. Digilehe...

Uudised

Coopi Konsumi Kaubamaja remondi ajaks teisaldati pakiautomaat maja esiküljelt paremale, postkontori poole. Nüüd, peale remonti, ei pandud pakiautomaati tagasi endisesse asukohta, vaid tõsteti see...