Jälgi meid

PERSOON

PERSOON | Bassihäälne spordireporter Erik Lillo: tasub võtta mõõtu eeskujudelt

29. juunil ehk pisut vähem kui kuu aega enne Pariisi olümpiamängude algust tähistas teenekas spordiajakirjanik Erik Lillo oma 80. sünnipäeva. Häälega Eesti sportlasi olümpiamängudelt ja suurvõistlustelt koju toonud raadioreporter on enda sõnul spordielust küll eemaldunud, kuid hoiab sel ikka silma peal ning räägib kirglikult võistlustest ja nende kajastamisest.

Kauaaegse spordireporteri Erik Lillo ajaarvamine käib olümpiamängude järgi. | Kati Vooglaid-Kukk

„Omadele kaasa elamine ja selle kommenteerimine – see on pagana vägev värk olnud,“ ütleb kõmiseva bassihäälega spordikommentaator Erik Lillo. See jõuline hääl on paljudel kindlasti kõrvus, sest on naelutanud tundideks kuulama raadiost võistluse ülekannet. 

Veel lugemist:

GALERIID

Laupäeval toimunud Kuri Sügislaat tõi kokku hulgaliselt külastajaid.

TERVIS

Juba 2018. aastal esitles Tervise Arengu Instituut (TAI) uuringu, millest selgub, et 26 protsenti esimese klassi lastest on ülekaalulised ja iga kümnes laps rasvunud....

UUDISED

Kunstihuvilisele üsna ootamatult avati esmaspäeval Kärdla Kultuurimaja galeriis noore kunstniku, Anna Kõuhkna maalinäitus.

LOODUS

Sügis on viljade valmimise ja lehelangemise aeg. Natuke nukker on see hääbumine. Ja lindude ränne tekitab hinge lahkumise ärevust, ka mingi osa endast tahaks...