Connect with us

Uudised

Lääne prefektuuri parimad valiti Kärdlast

Politsei- ja piirivalve aastapäeva tähistamisel Pärnus tunnustati Lääne prefektuuri parimaid. Mitu tunnustust tuli ka Kärdla kordoni töötajatele.
Parimaks piirivalvuriks kuulutati Kärdla kordoni piirivalvur Jaanus Mets, parimaks kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenistujaks valiti Kärdla teeninduse vanem Piret Simsalu.
Aasta parimaks tiimiks tunnistati korrakaitsepolitsei kutsemeisterlikkuse võistlusel edukalt esinenud Hiiumaa esindus: Moonika Raudsepp ja Marko Kallas.
Parimaks kriminaalpolitseinikuks valiti Kuressaare kriminaaltalituse juht Rainer Antsaar ja parimaks korrakaitsepolitseinikuks Paide konstaablijaoskonna piirkonnavanem Hillar Mett. Parim tugivaldkonna teenistujate hulgast oli Pärnus töötav personalitalituse juhtivspetsialist Eve Metsatalu.
Aasta parimaks teoks valiti Pärnus gaasi hinganud poisi elu päästmine. Selle tubli teo taga oli kolm Pärnu patrullpolitseinikku – Aleksander Treial, Riivo Reilson, Rivo Saare – ning välijuht Halar Hallimäe. Tiitliga Meie raudvara pärjati 1970. aastast õiguskaitsesüsteemis töötavat Paide kriminaaltalituse vanemspetsialisti Anne Ojasood. Lääne prefektuuri parimaks nooreks kolleegiks on Pärnu politseijaoskonna piirkondliku politseitöö teenistuse vanem Anna Kristiina Lätt.
Kontsertaktusel jagati ergutusi nii prefektuuri, politsei- ja piirivalveameti kui siseministeeriumi poolt, tunnustati koostööpartnereid ja abipolitseinikke ning prefektuuride parimaid. Iga kategooria parim sai skulptor Rait Pärja valmistatud taiese.
Nii Simsalu kui Mets olid palutud ka reedel Estonia kontserdisaalis toimunud PPA aastapäeva peole.

Veel lugemist:

Uudised

Politsei-ja piirivalveametile tehtud teate kohaselt on tänaseks endine Kärdla osavallavanem Aivar Viidik kahe viimase kuu jooksul kasutanud kahel korral isikliku auto tankimiseks kütusekaarti, mis...

Uudised

Paar kuud kestnud remonditööde järel on Kõpu suvepood avamiseks valmis. Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antons ütles, et kauplus plaanitakse avada kolmapäeval, 22. mail. Müüjatena...

Uudised

Hiiumaal on üle nädala püsinud paigal eriti haruldased linnud kaugelt Kanadast – kaks väikest lumehane (Anser rossii), kes seltsivad rändel olevate hanede ja lagledega....

Uudised

Kärdlas peetud Lääne-Eesti provintsiteatrite festivalil said üheteist trupi seas laureaadiks ka Salme Vallateater ja Taritu Tubateater. Hiidlaste endi Naaditeater tõi Kärdla kultuurikeskusesse ka täismaja...