Jälgi meid

UUDISED

Vallavanem kutsuti USA-sse kogemust omandama

Hergo Tasuja. | Erakogu
Hiiumaa vallavanem Hergo Tasuja on üks viiest Eesti omavalitsusjuhist, kes kutsutud jaanuaris osalema kümnepäevasel USA kongressi programmis „Omavalitsuse juhtimine ja kogukonna kaasamine“ („Municipal Leadership and Community Engagement“).

Vallavanem ütles, et sai kutse USA saatkonna kaudu. Saatkond on aastaid teinud koostööd USA kongressiga, et võimaldada Eesti erialaekspertidel tutvuda USA erinevate valdkondade väljakutsete ja parimate praktikatega. Järgmisel aastal ongi sellest koostööst sündimas projekt, kus oodatakse osalema  omavalitsuste juhte, et arutada nende töö läbipaistvamaks muutmist kogukondades.

Veel lugemist:

LAPSESUU

Septembri keskel käis Hiiu Leht külas Käinas Tirtspõnni lasteaias, et rääkida lastega sügise teemadel. Sügise kohta jagasid oma mõtteid Carmen, Oskar, Maru, Lumi, Heleena,...

UUDISED

Reede hilisõhtul kui edelatorm saavutas tuulepuhangute kiiruseks 24 meetrini sekundis jäi Hiiumaal elektrita üle 1000 tarbija.

UUDISED

Reedel, 27. septembril toimusid Viinistul Eesti 9. merepäästevõistlused, kus pandi proovile kutseliste ja vabatahtlike merepäästjate oskused kriitilistes olukordades.

UUDISED

Reedel toimus Estonia parvlaeval hukkunute mälestusüritus Tahkuna tuletornis. Jutlust pidas Hüllo-Kristjan Simson ja viiulil esines Helje Ugam.