Jälgi meid

UUDISED

PISUT PAREM | Küttepuude hinnad võrreldes mullusega veidi langenud

Andrus Ilumets näitas, et igal konteineril on kirjas kuupäev, partiinumber ja sortiment. Kuivatisse pandud sanglepakonteinerid õhkavad sooja, sest neist surutakse läbi kuuma õhku. Kuivamise järel pakitakse konteiner kilesse ja algab reis tellijate juurde, kes enamasti elavad välismaal. | Harda Roosna
Puude hind sõltub kogusest, transpordist ja sordist, kuid üldjoontes on hind möödunud aastaga kümmekond eurot ruumi pealt odavam.

Paljudel hiidlastel on omaenda metsatukk, kust ise kütet teha, või siis mõni tuttav, kelle käest talvepuud osta. Internetist leiab siiski seitse ettevõtjat, kes Hiiumaal küttepuid müügiks pakuvad.

Veel lugemist:

UUDISED

Hiiumaa valla 2024. aasta mittetulundusliku tegevuse projektitoetuste sügisvoorus eraldati toetus mitmetele kohalikele algatustele.

REPORTAAŽ

Vananaistesuvel on mitmeid eeliseid muude aastaaegade ees: meri soojendab õhku ja vastupidi, aga mis kõige tähtsam – metsad on seeni ja marju täis. Pealegi...

UUDISED

Regulaarsete kontrollide käigus ei ole Hiiumaa relvaomanike seas politsei hinnangul märkimisväärseid relvaseaduse rikkumisi tuvastatud ega väärteomenetlusi alustatud.