Connect with us

Uudised

Riigiametis töötanud Randmaa liigub erasektorisse

Verston
Teedevaldkonna tunnustatud tippjuht Raido Randmaa asus septembri lõpust tööle Eesti ühe suurima teedeehituse ja korrashoiu ettevõtte Verston äriarendus­juhina.
Maikuust oli ta lõpetanud taristu haldamise teenistuse direktori töölepingu transpordi­ametiga.
Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäe sõnul on ette­võte kasvanud mitmes ärivaldkonnas turuliidriks.
Randmaa kogemus ja teadmised teedevaldkonnas on oluline täiendus nende meeskonda, et kasvukursil jätkata.
Verstoni äriarendusjuhina on Randmaa peamiseks eesmärgiks uute toodete, tegevus­valdkondade kui ka turgude leidmine, mis aitavad ettevõttel kasvada ja areneda.
“Raido on ennast tõestanud võimeka juhina, kes on olnud alati orienteeritud võimalustele ja edasiviivatele lahendustele. Lisades siia säravad silmad ja kamaluga teotahet, siis on selge, miks meil on tema liitumise üle siiralt hea meel,” lisas Veskimäe.
Randmaa on oma karjääri jooksul tõusnud Lääne regionaalse maanteeameti Kärdla esinduse hooldespetsialistist maanteeameti ning hiljem transpordiameti juhtkonna liikmeks.
“Riigiametis oli minu suurim eesmärk tuua töövõtjad transpordiametile lähemale, et toimuks arutelu, kuidas teede­ehitust ja korrashoidu ühiselt edasi arendada. Hea koostöö riigi ja eraettevõtete vahel on oluline mõlemale poolele, sest teedeehitus vajab pikka plaani,” ütles Raido Randmaa. “Verston on kahtlemata Eesti kõige kiiremini kasvav ja innovaatilisem taristuettevõte, mistõttu olen põnevil võimaluse üle rakendada enda kogutud teadmisi nii Verstoni kui kogu meie taristuvaldkonna arenda­miseks,” lisas ta.
2010. aastal tegevust alustanud Verston vastutab teede korrashoiu eest viies Eesti piirkonnas, kus riigimaanteede kogupikkus on rohkem kui 5500 kilomeetrit. See teeb Verstonist Eesti suurima teehooldaja. Verston on koos partneritega ehitanud mitu riigile olulist objekti, näiteks Reidi tee Tallinnas, Tartu maantee Kose-Võõbu ja Võõbu-Mäo neljarealise lõigu, Kommunismiohvrite Memoriaali taristu ning Tallinna ja Ämari lennujaama laiendused.
2021. aastal andis ettevõte tööd kokku ligi 320 inimesele ning firma müügikäive ulatus 70 miljoni euroni.

Toimetaja
HARDA ROOSNA

Veel lugemist:

Persoon

Kärdla linna haljastuse eest hoolitsevad Mai Sinilaid ja Sirje Voitka lähevad lausa hoogu, kui hakata arutama teemal, mis teeb Kärdlast Kärdla või milline on...

Fotogalerii

Hiiumaa motoklubi Insula Deserta tegi laupäeval reisi Heltermaale, kus kasiti Ranna-Ellaks kutsutavat kuju. Lisaks külastasid motomehed üheskoos ka Hiiumaa maakauplusi. Fotod Eike Meresmaa

Arvamus

Kui President Alar Karis 11. oktoobril 2021. aastal ametisse astus, ütles ta oma kõnes: „Minu üheks ideaaliks on tark rahvas.“ Seda kuuldes tundsin, et...

Ahto ilmajutud

Järgnevatel päevadel sademeid oodata ei ole. Ööd on jahedad, kuid päevad päikese kaasabil soojemad.   Reedel (03.05) on nõrgenev kõrgrõhkkond Eesti kohal ja selle...