Connect with us

Uudised

Kaabel lahkub TS Laevad juhi kohalt

Parvlaevandusettevõte OÜ TS Laevad teatas, et juhatuse esimees Jaak Kaabel on avaldanud soovi peale oma volituste lõppemist 10. septembril uueks ametiajaks mitte kandideerida.
“Mul on olnud suurepärane võimalus juhtida ühte Eesti riigi strateegilist ettevõtet ajal, mil reisijate ja sõidukite arvud meie parvlaevaliinidel olid rekordilised, aga ka mitmetes kriisiolukordades, näiteks koroonapandeemia ajal või perioodil, mil Rukki kanali madala meretaseme tõttu avasime ajutise liini Heltermaalt Virtsu,” märkis Jaak Kaabel pressiteate vahendusel.
TS Laevad juhatus on kolmeliikmeline: Jaak Kaabel, Guldar Kivro ja Ave Metsla. Juhatuse esimehe kohale kuulutatakse välja avalik konkurss. Alates 11. septembrist kuni uue juhi leidmiseni täidab juhatuse esimehe kohuseid Kivro.
Jaak Kaabel on TS Laevad juhatuse esimees alates 11. septembrist 2017, peale Kaido Padari ametist lahkumist.

Veel lugemist:

Uudised

Alates 6. juunist hakkab Hiiu Leht paberil ilmuma kord nädalas 20-leheküljelisena neljapäeviti. Kõik paberlehe tellijad saavad võimaluse kolme kuu jooksul veebiuudiseid tasuta lugeda.  Lugeja...

Uudised

Hiiumaa huvide paremaks kaitsmiseks ja esindamiseks asutas 16 saadikut teisipäeval riigikogu Hiiumaa toetusrühma ja valis selle esimeheks Reili Ranna ning aseesimeheks Enn Eesmaa. Toetusrühma...