Connect with us

Uudised

Fotod Algvere ehetest Tuuletornis

Aado Algvere Jewellery FB
Fotograaf Kerttu Kruusla pildistatud fotod Hiiu daamidest, kes kannavad kevadel 75. sünnipäeva tähistanud ehtekunstniku Aado Algvere autoriehteid, on nüüd vaatamiseks, imetlemiseks, inspiratsiooniks üleval elamus­keskuses Tuuletorn.
Aado Algvere loomingut tutvustava raamatu “Kõva kivi pehmus Aado Algvere ehtekunst” esitlusõhtu on juba sel reedel, 26. augustil algusega kell 17 Emmaste raamatukogus.
Raamatu koostaja Kristel Algvere tuleb rääkima teose sünniloost, protsessist ja sellest, mida tulevik toob. Muidugi saab rääkida ka raamatu peategelase, Aado Algverega, küsida tema loomingu ja tööprotsesside kohta. Kohapeal on võimalik ka raamatut osta.
Septembris on Algveredel kavas veel üks põhjalik vestlus­õhtu, mille kohta lubasid korraldajad veel täiendavat infot jagada.

KATRIN KIVIVUORI

Veel lugemist:

Uudised

Alates 6. juunist hakkab Hiiu Leht paberil ilmuma kord nädalas 20-leheküljelisena neljapäeviti. Kõik paberlehe tellijad saavad võimaluse kolme kuu jooksul veebiuudiseid tasuta lugeda.  Lugeja...

Uudised

Hiiumaa huvide paremaks kaitsmiseks ja esindamiseks asutas 16 saadikut teisipäeval riigikogu Hiiumaa toetusrühma ja valis selle esimeheks Reili Ranna ning aseesimeheks Enn Eesmaa. Toetusrühma...