Jälgi meid
Lux Express 5-16.09

UUDISED

Eile peeti Käina Konsumi sarikapidu

Hiiumaa tarbijate ühistu juhataja Kaja Antons koos kaaslastega tõi eile Käina kaubanduskeskuse sarikatelt juba pärja alla.
Selle verstapostini jõudis ehitaja OÜ Nordecon Betoon vähem kui kolme kuuga, tööd algasid jaanuaris, avamiseni on jäänud veel kolm kuud.
Kui äsjatoimunud nurgakivi panekul oli kohal vaid mõni asjaosaline, siis seekord oli kohal huvilisi, nagu oleks juba maja avamine, märkis Kaja Antons. Ehitaja Nordecon Betoon projektijuht Reino Mälk ulatas tellijale käsisae, millega pärg lati otsast lahti saagida. Enne kui tõstukiga katusele tõusta, tänas Antons ehitajaid hea koostöö eest.
Üks, kes koos Kaja Antonsiga
tõstukiga katusele tõusis, oli hoone arhitekt Jaan Kuuse­mets arhitektuuribüroost DAGOpen. Kuusemets ütles, et väga sageli ta pärga sarikatelt maha toomas käia pole saanud. “Coopi kaupluse kohta saime teha päris palju sellist kohalikku arhitektuuri,” kiitis Kuusemets, kelle jaoks oli see esimene ehitusse läinud kaupluseprojekt, ja tänas tellijat.
Vallavolikogu esimees Aivar Viidik ja osavallavanem Omar Jõpiselg kiitsid kaupluse asukohavalikut ja vallavanema asendaja Hergo Tasuja ütles tänusõnu tarbijate ühistule, mis ehitab suuri kauplusi, aga arendab ka väikeseid.Ta tõi näitena Nurste kaupluse, mis kohalikule kogukonnale väga vajalik ja oluline.

Veel lugemist:

UUDISED

Viljandi haigla ja tervise­keskuse rahvus­vahelise arhitektuuri­võistluse võitis võistlustöö “Elu”, mille teostasid arhitektuuribüroo DAGOpen ja kaks Hispaania bürood. Võidutöö autoriteks on OÜ DAGOpen arhitektid Jose...

UUDISED

Kolmapäeval avati pidulikult kiirremondi läbinud Emmaste kauplus. Kuna pood oli mõned päevad olnud suletud, oli uue ilme saanud poe ukse taha kogunenud mitukümmend klienti,...

UUDISED

Coop Hiiumaa juhatuse liige Kaja Antons ütles, et just äsja löödi kokku siinsete klientide saadud ostuboonused. Coop Hiiumaa kliendid teenisid eelmisel aastal Hiiumaa kauplustes...