Connect with us

Uudised

Kutse kontserdile: Sooja südamega sooja kirikusse

Kärdla kiriku renoveerimistööd on jõudnud sellesse järku, et sel aastal õnnestub esmakordselt juba soojas kirikus pidada jõulujumala­teenistus ja korraldada laupäeval, 14. detsembril jõulukontsert.
Samuti püsib lootus, et kogu kiriku renoveerimisprotsess õnnestub lõpetada üheetapilisena, lõpptähtajaga juuni 2020.
Selle eesmärgi täitmiseks on aga tarvis leida veel rahalisi vahendeid u 200 000 euro ulatuses. Teadmiseks, et kiriku renoveerimise kogu­maksumus on 1 miljon 50 000 eurot.
Siinkohal pöördun veelkord kõigi hiidlaste, Hiiumaa sõprade ja kolleegide, ettevõtjate poole: toetada tööde lõppjärgus oleva Kärdla kiriku renoveerimist.
Lisaks senistele toetustele on nüüdseks laekunud toetusraha Selveri poolt korraldatud heategevuskorjandusest Hiiumaa ja Rannarootsi Selverites, kus annetati kokku 3300 eurot ning Selveri enda toetus 10 000 eurot.
Kutsun kõiki hiidlasi ja Hiiumaa sõpru jõulukontserdile Kärdla kirikusse laupäeval, 14. detsembril algusega kell 17. Kontsert on tasuta, kohapeal on võimalus teha annetusi.
Kontserdil esinevad sopran Kristel Pärtna, tenor Oliver Kuusik ning Kärdla Põhikooli mudilaskoor dirigent Raili Kaibaldi juhatusel. Klaveril Piret Aidulo.
Annetusi saab teha ka KÄRDLA KIRIKU SA kontole EE772200221067568380 (Swedbank).
Enn Kunila
Kärdla Kiriku SA nõukogu esimees ja Hiiumaa Sõprade seltsi juhataja

Veel lugemist:

Galerii

Traditsiooniliselt 1. mail peetava Kärdla päeva põhiürituseks kujunes linnajooks, mille võitsid Karl Johan Kastein ja Anni Kingsepp. Kultuurikeskuses peeti endise linnapeade osavõtul visioonikonverentsi ning...

Nööbist kinni

Kes tohib Hiiumaa vallavalitsuses kasutada kütusekaarti? Kas osavallavanematel on kütusekaart? Kas varasemalt (enne Aivar Viidiku juhtumit – R.V) on täheldatud kaartide väärkasutamist? Kuidas on...

Uudised

Neli aastat pole vald ohtlike jäätmete kogumisringi tellinud ja nüüdne osutas, kui suur vajadus tegelikult sellise teenuse järgi on, sest autod said enne täis,...

Digileht

Hiiu Leht 03. aprillil Eiffeli eelkäija sai 150 Ohtlike jäätmete ringil jäi ruumist puudu Kas osavallavanemal peaks olema kütusekaart? Kaks naist loovad Kärdlas ilu...